طرز تهیه کاستا تورته آلبالو
نوشته شده توسط : مهسا

این دسر که با کیک صبحانه و آلبالوی خشک تهیه می شود، نوعی دسر ایتالیایی است.

1- فر را به دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. با چاقوی اره ای، کیک را با اندازه های 2 سانتی متری برش دهید. روی آنها آب آلبالو بریزید و داخل قالب بچنید. بقیهکیک را کف قالب بچینید تا شکل قالب را بگیرد.
 2- برای مواد میانی، در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای، پنیر ریکوتا، ¾ پیمانه شکر و آرد را اضافه کنید. با هم زن برقی و سرعت متوسط آنها را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ¼ پیمانه تکه های شکلات، 1/3 پیمانه بادام و آلبالوی خشک را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را روی کیک بمالید.
3- کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شود. به مدت 30 دقیقه آن را خنک کنید. با کمک چاقو، لبه های قالب را باز کنید تا کیک از آن به راحتی خارج شود.
4- برای سرو، در کاسه مایکروفر، 1/3 پیمانه خامه را در مایکروفر به مدت 30 تا 60 ثانیه گرم کنید. شکلات باقی مانده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. در آخر نیز بادام خرد شده روی آن بریزید.

 





:: برچسب‌ها: طرز تهیه کاستا تورته آلبالو،کاستا تورته آلبالو،طرز تهیه دسر کاستا تورته آلبالو،دسر ,
:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: